Grün Hof
Готується на відкритому багатті з трьох видів м’яса, додається картопля, томати, велика кількість паприки та класичний набір угорських спецій. Час приготування близько трьох годин.
Відновлений рецепт особистого повара начальника 13-ї піхотної дивізії 1-ї Угорської армії, яка тримала оборону лінії Арпада. Готується с трьох видів риби, томатів, цибулі, моркви та солодкої паприки. Час приготування близько двох годин.
Традиційна угорська страва, що готується з двох видів м’яса, копченостей, квасолі, овочів, паприки та спецій. Час приготування близько трьох годин.
Селянська угорська страва, близький родич рататуя. Готуємо так як це роблять у угорських селах Закарпаття. Овочева страва з томатів, перцю, цибулі, моркви та інш. овочів, що є чудовим гарніром до м’яса. Час приготування близько години.
м’ясо маринується за авторськими рецептами та готується при правильному температурному режимі для того щоби воно було м’яким та соковитим. Час приготування близько 20 хв.
Авторський рецепт. Печінка примариновується в великій кількості цибулі, а потім смажиться у жировій сітці завдяки чому тане у роті. Час приготування близько 15 хв на мангалі з елементами фаєршоу)
Риба маринується за авторськими рецептами у карпатських травах та готується при правильному температурному режимі для того щоби вона була хрустка, але соковита. Час приготування близько 40 хв
М’ясо маринується за авторськими рецептами та витримується при правильному температурному режимі гарячого копчення для того щоби воно було м’яким, соковитим та ароматним. Час приготування близько години на мангалі
Короп маринується за авторськими рецептами та витримується при правильному температурному режимі гарячого копчення для того щоби він був соковитим та ароматним. Крапкою у приготуванні є карамелізація медовою крихтою, що надає неповторну скоринку та колір. Час приготування близько двох годин на мангалі.
Ціла туша маринується за авторськими рецептами добу, а після того 6-7 годин повільно готується на м’якій грані.
Творити – значить не копіювати або наслідувати. Кулінарія – це мова, за допомогою якої можна передати гармонію, щастя, красу, складність, поезію, чаклунство, гумор, провокацію, культуру – загалом усе, з чого складається наше життя
Садиба спеціалізується як на окремому сегменті «мілітарі-туризму» так і на активному відпочинку загалом.
Бункер ми частково відновили і обладнали в ньому лобі-бар та бібліотеку. Кожна з 10-ти кімнат садиби розповідає історію однієї з 6-ти Закарпатських і 4-х Європейських оборонних ліній, а стіни розкривають сторінки угорського та чеського періоду історії Закарпаття.
У садибі працює ресторація, в якій можна познайомитись з багатонаціональною кухнею Закарпаття, гостям також подобається наша баня. Завітайте до нас в Закарпаття! Розмістимо, нагодуємо, розповімо про наш край, допоможемо отримати заряд бадьорості, відпочити душею і тілом!
+380 67 746 6632