Grün Hof

Ресторан

Сніданок
6 – 11 годину
Обід
12 – 15 година
Вечеря
18 – 23 година

Наше меню

  • Бограч-гуляш

    100$ / 400 гр

    Готується на відкритому багатті з трьох видів м’яса, додається картопля, томати, велика кількість паприки та класичний набір угорських спецій. Час приготування близько трьох годин.

  • Голасле (уха) старого Йончі

    100$ / 400 гр

    Відновлений рецепт особистого повара начальника 13-ї піхотної дивізії 1-ї Угорської армії, яка тримала оборону лінії Арпада. Готується с трьох видів риби, томатів, цибулі, моркви та солодкої паприки. Час приготування близько двох годин.

  • Боб-гуляш

    100$ / 400 гр

    Традиційна угорська страва, що готується з двох видів м’яса, копченостей, квасолі, овочів, паприки та спецій. Час приготування близько трьох годин.

  • Леччо

    100$ / 400 гр

    Селянська угорська страва, близький родич рататуя. Готуємо так як це роблять у угорських селах Закарпаття. Овочева страва з томатів, перцю, цибулі, моркви та інш. овочів, що є чудовим гарніром до м’яса. Час приготування близько години.

  • Печена свинина, курка, баранина, корейка на кості, курячі крильця, свині ребра

    30$ / 100 гр

    м’ясо маринується за авторськими рецептами та готується при правильному температурному режимі для того щоби воно було м’яким та соковитим. Час приготування близько 20 хв.

  • Печінка в жировій сітці

    30$ / 100 грн

    Авторський рецепт. Печінка примариновується в великій кількості цибулі, а потім смажиться у жировій сітці завдяки чому тане у роті. Час приготування близько 15 хв на мангалі з елементами фаєршоу)

  • Короп

    30$ / 100 грн

    Риба маринується за авторськими рецептами у карпатських травах та готується при правильному температурному режимі для того щоби вона була хрустка, але соковита. Час приготування близько 40 хв

  • Вуджена свинина, курка, баранина, курячі крильця, свині ребра

    30$ / 100 гр

    М’ясо маринується за авторськими рецептами та витримується при правильному температурному режимі гарячого копчення для того щоби воно було м’яким, соковитим та ароматним. Час приготування близько години на мангалі

  • Філе коропа під медовою крихтою

    30$ / 100 гр

    Короп маринується за авторськими рецептами та витримується при правильному температурному режимі гарячого копчення для того щоби він був соковитим та ароматним. Крапкою у приготуванні є карамелізація медовою крихтою, що надає неповторну скоринку та колір. Час приготування близько двох годин на мангалі.

  • Порося або баранчик

    20 € / 100 гр

    Ціла туша маринується за авторськими рецептами добу, а після того 6-7 годин повільно готується на м’якій грані.


Творити – значить не копіювати або наслідувати. Кулінарія – це мова, за допомогою якої можна передати гармонію, щастя, красу, складність, поезію, чаклунство, гумор, провокацію, культуру – загалом усе, з чого складається наше життя

Ферран Адриа

Спецiальнi меню

М’ясне меню

Lorem ipsum dolor sit amet justo. Sollicitudin aliquam condimentum. Voluptatem suspendisse.
78.50 €

Вегетеріанське меню

Lorem ipsum dolor sit amet justo. Sollicitudin aliquam condimentum. Voluptatem suspendisse.
67.20 €

Закарпацька кухня

Lorem ipsum dolor sit amet justo. Sollicitudin aliquam condimentum. Voluptatem suspendisse.
96.50 €

Найкраща якiсть

Садиба спеціалізується як на окремому сегменті «мілітарі-туризму» так і на активному відпочинку загалом.

Відновлений бункер

Бункер ми частково відновили і обладнали в ньому лобі-бар та бібліотеку. Кожна з 10-ти кімнат садиби розповідає історію однієї з 6-ти Закарпатських і 4-х Європейських оборонних ліній, а стіни розкривають сторінки угорського та чеського періоду історії Закарпаття.

Ресторація

У садибі працює ресторація, в якій можна познайомитись з багатонаціональною кухнею Закарпаття, гостям також подобається наша баня. Завітайте до нас в Закарпаття! Розмістимо, нагодуємо, розповімо про наш край, допоможемо отримати заряд бадьорості, відпочити душею і тілом!


Канали зв'язку

Гукливий, 261, Закарпатська область +380 95 018 8636 

Соціальні мережі

 Співпраця з нами:

+380 67 746 6632

©   Розроблено @MadeByYrii