українська версія русская версия english version


Головна сторінка Зворотній зв’язок Карта сайту
Номери
Ресторація
Баня
Послуги

Канал зв'язку

Бейла Міклош

тел.: +380 це ГрюнХоф *

* +380 73 2695757 (+ viber)

e-mail: bejlamiklos@gmail.com

Розклад потягів

Вільній Wi-Fi для відвідувачів

Ресторація

ГоловнаGrün HofРестораціяУ димарні(на вагу)

Гастрономічні майстер-класи та страви на замовлення

У димарні(на вагу)


Вуджена свинина, курка, баранина, курячі крильця, свині ребра

-

м’ясо маринується за авторськими рецептами та витримується при правильному температурному режимі гарячого копчення для того щоби воно було м’яким, соковитим та ароматним. Час приготування близько години на мангалі. Рекомендуємо фірмове домашнє пиво «Бовасік» та закарпатські регіональні вина.

30,00

/ (100 гр)


Філе коропа під медовою крихтою

-

короп маринується за авторськими рецептами та витримується при правильному температурному режимі гарячого копчення для того щоби він був соковитим та ароматним. Крапкою у приготуванні є карамелізація медовою крихтою, що надає неповторну скоринку та колір. Час приготування близько двох годин на мангалі. Рекомендуємо фірмове домашнє пиво «Бовасік» та закарпатські регіональні вина.

30,00

/ (100 гр)