українська версія русская версия english version


Головна сторінка Зворотній зв’язок Карта сайту
Номери
Ресторація
Баня
Послуги

Канал зв'язку

Бейла Міклош

+380 73 2695757 (+ viber)

+380 67 7466632

bejlamiklos@gmail.com

Розклад потягів

Вільній Wi-Fi для відвідувачів

Ресторація

ГоловнаGrün HofРестораціяНа мангалі (на вагу)

Гастрономічні майстер-класи та страви на замовлення

На мангалі (на вагу)


Печена свинина, курка, баранина, корейка на кості, курячі крильця, свині ребра

-

м’ясо маринується за авторськими рецептами та готується при правильному температурному режимі для того щоби воно було м’яким та соковитим. Час приготування близько 20 хв. Рекомендуємо закарпатські регіональні вина.

30,00

/ (100 гр)


Печінка в жировій сітці

-

авторський рецепт. Печінка примариновується в великій кількості цибулі, а потім смажиться у жировій сітці завдяки чому тане у роті. Час приготування близько 15 хв на мангалі з елементами фаєршоу). Рекомендуємо закарпатські червоні регіональні вина.

30,00

/ (100 гр)


Короп

-

риба маринується за авторськими рецептами у карпатських травах та готується при правильному температурному режимі для того щоби вона була хрустка, але соковита. Час приготування близько 40 хв. Рекомендуємо закарпатські білі регіональні вина.

30,00

/ (100 гр)