українська версія русская версия english version


Головна сторінка Зворотній зв’язок Карта сайту
Номери
Ресторація
Баня
Послуги

Канал зв'язку

Бейла Міклош

+380 73 2695757 (+ viber)

+380 67 7466632

bejlamiklos@gmail.com

Розклад потягів

Вільній Wi-Fi для відвідувачів

Ресторація

ГоловнаGrün HofРестораціяВ казані

Гастрономічні майстер-класи та страви на замовлення

В казані


Бограч-гуляш

-

страва, що нагадує про кочове минуле мадяр. Готується на відкритому багатті з трьох видів м’яса, додається картопля, томати, велика кількість паприки та класичний набір угорських спецій. Час приготування близько трьох годин. Рекомендуємо дегустацію гірських настоянок.

100,00

/ (400 гр)


Голасле (уха) старого Йончі

-

відновлений рецепт особистого повара начальника 13-ї піхотної дивізії 1-ї Угорської армії, яка тримала оборону лінії Арпада. Готується с трьох видів риби, томатів, цибулі, моркви та солодкої паприки. Час приготування близько двох годин. Рекомендуємо дегустацію гірських настоянок.

100,00

/ (400 гр)


Боб-гуляш

-

традиційна угорська страва, що готується з двох видів м’яса, копченостей, квасолі, овочів, паприки та спецій. Час приготування близько трьох годин. Рекомендуємо дегустацію гірських настоянок.

100,00

/ (400 гр)


Леччо

-

селянська угорська страва, близький родич рататуя. Готуємо так як це роблять у угорських селах Закарпаття. Овочева страва з томатів, перцю, цибулі, моркви та інш. овочів, що є чудовим гарніром до м’яса. Час приготування близько години. Рекомендуємо дегустацію домашніх наливок.

100,00

/ (400 гр)