Grün Hof

Ресторан

Сніданок
6 – 11 годину
Обід
12 – 15 година
Вечеря
18 – 23 година

Наше меню

  • Бограч-гуляш

    Готується на відкритому багатті з трьох видів м’яса, додається картопля, томати, велика кількість паприки та класичний набір угорських спецій. Час приготування близько трьох годин.

  • Голасле (уха) старого Йончі

    Відновлений рецепт особистого повара начальника 13-ї піхотної дивізії 1-ї Угорської армії, яка тримала оборону лінії Арпада. Готується с трьох видів риби, томатів, цибулі, моркви та солодкої паприки. Час приготування близько двох годин.

  • Боб-гуляш

    Традиційна угорська страва, що готується з двох видів м’яса, копченостей, квасолі, овочів, паприки та спецій. Час приготування близько трьох годин.

  • Леччо

    Селянська угорська страва, близький родич рататуя. Готуємо так як це роблять у угорських селах Закарпаття. Овочева страва з томатів, перцю, цибулі, моркви та інш. овочів, що є чудовим гарніром до м’яса. Час приготування близько години.

  • Печена свинина, курка, баранина, корейка на кості, курячі крильця, свині ребра

    м’ясо маринується за авторськими рецептами та готується при правильному температурному режимі для того щоби воно було м’яким та соковитим. Час приготування близько 20 хв.

  • Печінка в жировій сітці

    Авторський рецепт. Печінка примариновується в великій кількості цибулі, а потім смажиться у жировій сітці завдяки чому тане у роті. Час приготування близько 15 хв на мангалі з елементами фаєршоу)

  • Короп

    Риба маринується за авторськими рецептами у карпатських травах та готується при правильному температурному режимі для того щоби вона була хрустка, але соковита. Час приготування близько 40 хв

  • Вуджена свинина, курка, баранина, курячі крильця, свині ребра

    М’ясо маринується за авторськими рецептами та витримується при правильному температурному режимі гарячого копчення для того щоби воно було м’яким, соковитим та ароматним. Час приготування близько години на мангалі

  • Філе коропа під медовою крихтою

    Короп маринується за авторськими рецептами та витримується при правильному температурному режимі гарячого копчення для того щоби він був соковитим та ароматним. Крапкою у приготуванні є карамелізація медовою крихтою, що надає неповторну скоринку та колір. Час приготування близько двох годин на мангалі.

  • Порося або баранчик

    Ціла туша маринується за авторськими рецептами добу, а після того 6-7 годин повільно готується на м’якій грані.


Творити – значить не копіювати або наслідувати. Кулінарія – це мова, за допомогою якої можна передати гармонію, щастя, красу, складність, поезію, чаклунство, гумор, провокацію, культуру – загалом усе, з чого складається наше життя

Ферран Адриа

Найкраща якiсть

Садиба спеціалізується як на окремому сегменті «мілітарі-туризму» так і на активному відпочинку загалом.

Відновлений бункер

Бункер ми частково відновили і обладнали в ньому лобі-бар та бібліотеку. Кожна з 10-ти кімнат садиби розповідає історію однієї з 6-ти Закарпатських і 4-х Європейських оборонних ліній, а стіни розкривають сторінки угорського та чеського періоду історії Закарпаття.

Ресторація

У садибі працює ресторація, в якій можна познайомитись з багатонаціональною кухнею Закарпаття, гостям також подобається наша баня. Завітайте до нас в Закарпаття! Розмістимо, нагодуємо, розповімо про наш край, допоможемо отримати заряд бадьорості, відпочити душею і тілом!


Канали зв'язку

Гукливий, 261, Закарпатська область +380 95 018 8636 

Соціальні мережі

 Співпраця з нами:

+380 67 746 6632

©   Розроблено @MadeByYrii